اورمو ايشچيلري : پایین بودن میزان ساعات مفید کاری روزانه در ادارات دولتی و بخش خصوصی کشور، سهم کار مفید هر روز را به شدت کاهش داده، در حالی که سهم ناهار خوردن، تلفن کردن و چای نوشیدن از انجام کار مفید بیشتر است.
این در حالی است که دولت موضوع مربوط به حل معضل اشتغال و بیکاری را طی سالهای گذشته در دستور کار خود قرار داده و برای امسال نیز به دنبال تحقق هدف بزرگ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری در اشتغالزایی است. بنا بر این گزارش، بر اساس آمار به دست آمده، میزان کار مفید هفتگی در ایران هم اکنون ۶ تا ۷ ساعت است، همچنین متوسط کار روزانه مفید در بخش دولتی ایران یک ساعت و چهار دقیقه و در بخش خصوصی دو ساعت و شش دقیقه است.
براساس آمارها ساعت کار مفید هفتگی در ژاپن هم اکنون ۴۰ تا ۶۰ ساعت و در کره جنوبی ۵۴ تا ۷۲ ساعت است. علاوه بر این، آمارها نشان میدهد که سرانه کار مفید در ایران سالانه ۸۰۰ ساعت است. بنابراین ایران در رده سوم کمترین ساعات کار مفید سالانه در جهان پس از کویت با ۶۰۰ ساعت و عربستان با ۷۲۰ ساعت کار مفید قرار دارد.این میزان در ژاپن ۲ هزار و ۴۲۰ ساعت، در کره جنوبی ۱۹۰۰ و در چین هزار و ۴۲۰، آلمان هزار و ۷۰۰، در آمریکا هزار و ۳۶۰، در ترکیه هزار و ۳۳۰، در پاکستان هزار و ۱۰۰ و در افغانستان ۹۵۰ ساعت است.این در حالی است که دولت موضوع مربوط به حل معضل اشتغال و بیکاری را طی سالهای گذشته در دستور کار خود قرار داده و برای امسال نیز به دنبال تحقق هدف بزرگ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری در اشتغالزایی است. بنا بر این گزارش، بر اساس آمار به دست آمده، میزان کار مفید هفتگی در ایران هم اکنون ۶ تا ۷ ساعت است، همچنین متوسط کار روزانه مفید در بخش دولتی ایران یک ساعت و چهار دقیقه و در بخش خصوصی دو ساعت و شش دقیقه است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
از اينكه به اين مطلب نظر مي دهيد متشكريم
ياشاسين آزربايجان